pondělí 1. prosince 2014

Děsivý topinkovač aneb historka z internetu



Úderem prvního prosince začínám panikařit, když zjišťuji, že půlka mých kamarádek už má nakoupené téměř všechny dárky a druhá polovina je už má i zabalené. Pomalu proto začnu přesvědčovat mozek, aby se vzchopil a vymyslel něco aspoň trochu originálního. Nicméně to mě obvykle přejde během pár dní, a tak nastává druhá fáze, kdy se snažím přesvědčit rodinu a přítele, aby poslali aspoň stručný e-mail "Ježíškovi", kde mu svěří své tajné touhy. Všichni jsou samozřejmě samé: "Já už všechno mám, já nic nepotřebuju, hlavně abychom byli zdraví.", což je krásné, ale v Globusu to neseženu... Občas se ale někdo pochlapí a dovolí si opravdu něco přát, a pak nastává další fáze, kdy začínám pátrat na internetu.

Při jedné takové návštěvě webu nejmenovaného prodejce, jsem zjistila, že i u vybírání dárků se lze celkem dobře pobavit. A to ve chvíli, kdy sháníte topinkovač pro maminku a otevřete hodnocení uživatelů:

Uživatel A: "Při vyskočení toastů se leknu."
Uživatel B: "Když to vyskočí, tak se strašně leknu."
Uživatel C: "Hlasité vysunutí pečiva."
Uživatel D: "Po dopečení tousty vyskočí až nad opékač - může vylekat."
Uživatel E: "Netoustuje tak rovnoměrně, jak jsem si představoval."
Uživatel F: "Taky se lekám, když krajíc vyskakuje."
Uživatel G: "Velice hlasité vystřelování toastů."
Uživatel H: "Občas tousty po dodělání vyskakují s velkou razancí."
Uživatel I: "Poprvé jsem se po vyskočení strašně lekl."
Uživatel J: "Vydržel dva pokusy, napotřetí odešel do věčných lovišť."

Nejsem si ještě jistá, jestli tenhle strašidelný topinkovač nepořídím jen pro tu legraci. Ale v tuhle chvíli mi nezbývá než říci jen "LOL" :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat